Wie ben ik

Mijn naam is Birgitta van der Pol, getrouwd, moeder van een tweeling van 12 jaar en om ons gezin compleet te maken hebben wij 3 Australische Herdershonden.

          

Na vele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als Salesmanager & Officemanager, heb ik besloten om een andere richting op te gaan. Ik wilde graag voor mezelf beginnen en heb toen een aantal trainingen en opleidingen gevolgd.

Ik heb een Post-HBO opleiding gedaan: Master in Essentieontwikkeling = coaching & training (NOBCO) en vervolgens traumacoaching en pubercoaching, voor allemaal ben ik geslaagd. Dit alles om te kunnen gaan werken als gediplomeerd coach / trainer voor jongeren & volwassenen. Ik blijf mezelf ontwikkelen met nieuwe technieken en trainingen om iedereen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bij zijn of haar ontwikkelingsproces.

Ik heb tevens opleidingen gevolgd in het coachen met paarden & honden. Hiervoor heb ik de benodigde extra diploma's behaald en/of cursussen gevolgd: o.a. Hoopers instructeur, Dierenasiel & Pensionhouder, Hondengedrag, Ring/Showtraining, Coachen met paarden algemeen, teams & systemisch werken met paarden en Master paardengedrag. Verder train ik al ruim 25 jaar met honden en zet deze ook in tijdens coachtrajecten. 

 

Nieuwsgierig geworden? 

Kijk rustig rond op mijn website en stel al uw vragen via het contactformulier.