Personal Coaching & Training

Personal Coaching en Training is een vorm van individuele of team begeleiding waarbij je zelf op zoek gaat naar je eigen krachten, kwaliteiten, je sterke en zwakke punten. Door inzicht en bewustwording ben je beter in staat om de door jou gestelde doelen te bereiken. Het vergroot je persoonlijke effectiviteit, vertrouwen in jezelf en geeft meer balans in en grip op je leven.

Door individuele begeleiding van Diamondgloss Coaching en Training kun je, je persoonlijke effectiviteit verbeteren, je belemmerende overtuigingen herkennen en doorbreken, meer grip op je eigen leven krijgen, beter met veranderingen omgaan en zo stress verminderen. De begeleiding biedt het leren openstaan voor mogelijkheden en kansen creëren door je zelf te zijn, antwoorden te vinden op de vraag “wat wil ik nu eigenlijk wel en niet?” en hier naar te handelen.  Je wordt weer verantwoordelijk voor je eigen gedrag en weet hoe je conflictsituaties kunt voorkomen, door eventuele belemmeringen en spanning open en eerlijk te bespreken of het nu in je privéleven is of op je werk.

Wat levert het jouw op?

Je leert weer prioriteiten te stellen “wat is voor jou nu echt belangrijk”, effectiever omgaan met alles wat op jouw pad komt “welke kansen ga jij voor jezelf creëren?”. Je wordt je bewust van dingen die je groei en welzijn kunnen belemmeren. Na de bewustwording kun je aan de slag met de terugkerende thema’s in je leven waar je tegenaan loopt.

 Bijvoorbeeld:  

-          Ik word altijd afgewezen

-          Ik ben steeds boos, verdrietig maar weet eigenlijk niet waarom

-          Ik kan geen nee zeggen

-          Ik kan dit niet

-          Wat is het dat mij dit steeds overkomt

-          Ik word steeds gepest op mijn werk

-          Bij mij gaat altijd alles fout

-          Ik ben het niet waard gelukkig te zijn

-          Ik moet altijd alles goed doen want ……

Zou het niet fijn zijn als je weer helemaal jezelf kunt zijn en meer diepgang hebt in je relaties, je leven en je werk? Durf jij te genieten en af en toe eens stil te staan bij de mooie dingen in het leven?

Leer te stoppen met wat niet voor je werkt en wat jouw belemmerende overtuigingen zijn, uitgangspunt is hierbij dat je de oplossing eigenlijk “onbewust” al weet.  Diamondgloss Coaching en Training kan jou op weg helpen inzicht te krijgen in jezelf. Hoe gedraag jij je? Wat wil je graag anders? 

Mijn motto is “IK MAG MEZELF ZIJN” dat wil jij toch ook?

Maak snel een afspraak en ontdek hoe, want …

 

"Een ervaring zegt meer dan 1000 woorden"

 

Bij ons kan coaching na de intake meestal snel starten. Geen lange wachttijden, geen uitstel, maar betrouwbaar, snel en met flexibele tijden dus ook ‘s avonds: dat is nu de kracht van Diamondgloss Coaching en Training. Mijn coachsessies zijn bij voorkeur niet steeds op kantoor, maar lekker buiten in de natuur. Maar de keuze is aan jou. Iedereen mag zichzelf zijn ............

Kosten personal coaching: 42,50 euro per uur. 

Coachtrajecten zijn meestal 5-10 sessies afhankelijk van uw situatie en in overleg met u. 

Intakegesprek van ca. 1 uur is 50 euro incl. communicatiestijlentest en BTW.

Voor meer informatie, vragen of gratis kennismakingsgesprek kun je het informatie aanvraagformulier gebruiken.