Puber & Jongerencoaching

Jongeren & pubercoaching van Diamondgloss Coaching en Training richt zich op kinderen vanaf 10 jaar, pubers en jongeren,die zich niet gelukkig voelen, gepest worden en die sociaal-emotionele problemen hebben etc. Ik geef inzicht in eigen handelen en mogelijkheden, zodat je jezelf weer kan herontdekken. Dit kan zowel individueel als met groepsessies of een combinatie van beide.

Mijn motto en werkwijze zijn dan ook gericht op “IK MAG MEZELF ZIJN”, bij ons mag je jezelf zijn.  Samen gaan we op zoek naar wat de belemmeringen zijn om lekker in je vel te zitten en om je gelukkiger en begrepen te voelen. Jij leert leert je weer zo “authentiek” mogelijk te gedragen. Dit gaat allemaal op een rustige en ongedwongen manier. Jij mag je hier veilig en vertrouwd voelen.  

Dit is geschikt voor kinderen, pubers en jongeren vanaf 10-25 jaar, zie ook Personal Coaching.

Wij maken gebruik van allerlei manieren, schrijven, tekenen, lezen, praten, testen, kleien, schilderen, opdrachten of paarden / honden, alles is afhankelijk van leeftijd, coachvraag en jouw interesses.  Ik coach op een creatieve en ongedwongen manier, hierdoor krijg jezelf snel inzicht in je eigen manier van denken, voelen en doen. Jongeren kunnen op allerlei manieren hun gevoelens uiten die ze niet altijd onder woorden kunnen/willen brengen. Dit kan ook samen met een paard of hond gedaan worden, het is maar net wat nodig of gewenst is. Ook groepssessies zijn mogelijk bij voldoende animo. Ik coach veelal buiten in de natuur als het weer en de activiteit het toelaat. Ik wissel sessies op kantoor en buiten graag af.

“Iedereen is een ster, maar ik wil jou graag laten stralen”

 

 

Voorbeelden coachvragen:

-          Ik word altijd gepest

-          Ik voel me vaak boos, verdrietig  maar weet niet waarom

-          Ik kan lastig omgaan met mijn vader, moeder, broer, zus, leraar etc.

-          Ik voel me niet gelukkig

-          Ik kan niks, zegt iedereen

-          Ik heb weinig zelfvertrouwen etc.

-          Ik heb last van faalangst

-          Motivatie & concentratie problemen, scheiding, verlies, ruzies, liefdesverdriet, eetstoornissen,                          rouwverwerking  etc.

-          Niemand begrijpt me

De sessies worden alleen met jou gedaan, maar afhankelijk van de leeftijd worden ouder(s), verzorger(s) natuurlijk tussendoor op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van de coachvraag, maar gemiddeld moet je rekening houden met 5-10 sessies van 1 uur, 1 intakegesprek en 1 evaluatiegesprek alleen met de ouder(s)/verzorger(s) of school. Dit is bij meerderjarige niet noodzakelijk en zal dan alleen op verzoek van de jongeren zelf plaatsvinden.

Prijs: 42,50 euro incl. BTW per sessie van 1 uur.

Intakegesprek: ca. 1 uur, 50 euro incl. BTW en incl. communicatiestijlentest.

 

Voor meer informatie, vragen of kennismakingsgesprek kun je het informatie aanvraagformulier gebruiken.